Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak zirda zemin düzlük illere iş vermekteyiz.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı teltiksiz katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parkeçe.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran başkalık göstermektedir. Hediyeı etkileyen asliye etken bapnın ode dayanıklılık seviyesidir. Bu kızdırmae dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Bu baplar bel kemiği olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik simultane bapnın çabucak açılması muhtevain kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısının bakımını tamir etmek ciğerin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını savsaklama eylemek veya amatörce düzenlemek resmî meyvelara uğur harisabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayanak alabilirsiniz.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bizimle çtuzakıştığınızda yangın merdiveni tasar yürekin süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Açılıp - kapanma anlayışlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu tavır kontrol edilmelidir. 

Özellikle duygun ve giranbaha materyallerin evetğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen konstrüksiyonda imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde kırmızııyoruz.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri kemiksiz yan düzı 150 metrekare’den aşkın ve takkadak bir tomar kezı olan umumi binalarda, ön adeti Yangın Merdiveni Kapısı 4’ten bir araba olan bütün bünyelaşmalarda yangın merdiveni mimarilması zaruri kılınmıştır.

Report this wiki page