Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapsı baş amacı insanların pert kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız pek başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Aşağıda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kasılmalar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da sınırlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana ilişkiiniz muhtevain bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısa, hızlı ve emin şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile yapı midei yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari konstrüksiyonsı ilkin olgunlaşmak üzere kullanım amacına ve kullanan isim adetsına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kırmızıışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. yangın kapısı Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı doğru dürüst sağlamlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parderi.

 Buna tahsisat, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya batilatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine gereğince

Döşeme kattaki dükkân ve benzeri yerlerde zat skorsı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, çatı dışına sessiz çıkış yerinde onaylama edilir.

İnsanların hayatını kurtarmayı hedefleyen firmalar tarafından güvenli ve birinci sınıf şekilde üretilmesi halinde önemli bir sorunlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı aramaünde yapım edilmelidir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı sahih itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü sektör şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı dâhilin epey emeklevsel şekilde yer yapmalıdır.

Report this wiki page